L'incendi d'Albal on va morir una anciana podria haver sigut causat per la filla

Segons sembla, les flames les va originar ella després d'haver discutit amb la parella, i després d'estar baix els efectes de l'alcohol.
Imatge dels bombers dins de la vivenda a Albal | Consorci Provincial de Bombers de València

 

La investigació sobre les causes de l'incendi en una vivenda d'Albal (Horta Sud), el passat diumenge, en el qual moria una anciana, apunten al fet que el foc el va causar la filla de la víctima, de 39 anys. Així es desprén de les primeres investigacions sobre el cas per part de la Guàrdia Civil, segons ha informat el diari Las Provincias.

 

El foc es va originar en un matalàs a l'habitació de l'actual acusada. Segons sembla, les flames les va originar ella després d'haver discutit amb la parella, i després d'estar baix els efectes de l'alcohol. En eixe estat va ser trobada una estona abans del succés per part d'efectius de la Policia Local, que havien acompanyat a la dona i la seua filla, de 2 anys, després de causar un incident en un bar de la zona.

 

Posteriorment es va produir l'incendi, del qual es donava avís a les 00.38 hores del diumenge. Fins allí es van desplaçar tres unitats del Consorci Provincial de Bombers de València, dels parcs de Torrent, Silla i Catarroja, que es van encarregar de les labors d'extinció i ventilació de la vivenda de dos altures. També es van personar al lloc del foc efectius de Policia Local i Guàrdia Civil.

 

La dona, de 39 anys, i la seua filla, van poder ser rescatades, mentre que l'anciana, mare de l'actual acusada, va ser trobada ja morta, en el seu dormitori. Segons sembla, l'acusada no va informar en un primer moment que l'anciana estava dins la vivenda.

 

Tant l'acusada com la seua filla de 2 anys van ser ateses per inhalació de fum i traslladades a un centre mèdic. Una vegada la dona va rebre l'alta, va ser interrogada i se li va comunicar que se l'acusa d'un delicte d'homicidi per imprudència greu. Així mateix, també se l'acusa d'un delicte de lesions i abandonament de menor.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!