🔪 URGENT PARRICIDI:

Mata a sa mare i ferix a son pare en Sant Vicent

La Policia Local de l'Horta Sud rep 41 lectors de microxips per a identificar animals perduts

Des de la Mancomunitat de l’Horta Sud treballen pel benestar animal i segueixen en la lluita contra l’abandonament.
La Policía Local de l’Horta Sud rep 41 lectors de microxips per a identificar animals extraviats | Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud

 

La Mancomunitat de l'Horta Sud va celebrar un acte per a procedir a la cessió de 41 aparells lectors de microxips, per a gossos i gats, que facilitaran i garantiran des d'ahir la identificació d'animals domèstics perduts o abandonats als carrers de la comarca.

 

L'acte va tindre lloc al pati central del Castell d'Alaquàs, davant l'atenta mirada de part de la unitat canina de la Policia Local del municipi.

 

L'alcaldessa d'Alaquàs i vicepresidenta, Elvira García, va destacar la gran experiència i la labor de la unitat canina de la Policia Local i agraïa el compromís, la capacitat de treball i fidelitat dels agents de quatre potes, al costat de tots els agents que conformen el cos policial.

 

El president de la institució intermunicipal, Carlos Fernández Bielsa va destacar al seu discurs que "la voluntat d'esta Mancomunitat és, com marca el nostre Pla Estratègic, treballar pel benestar animal, amb campanyes de conscienciació i oferint els mitjans per a aconseguir-ho".

 

Bielsa a més va recordar que "baix la premissa de sacrifici zero recollim, custodiem i busquem una segona oportunitat per a animals domèstics i continuarem treballant per a això".

 

Finalment es van repartir els lectors i es va realitzar una foto amb els membres de la unitat canina d'Alaquàs i els representants de tots els consistoris; "Al cap i a la fi la Mancomunitat serveix per a aquestes coses, per a facilitar labors i millorar la vida a la nostra comarca".

 

Lectors d'última generació

17 dels lectors van ser cedits desinteressadament pel Col·legi de Veterinaris de València, i la resta els va adquirir la Mancomunitat amb fons del Pla Provincial d'Obres i Serveis de 2017 de la Diputació de València. Tots ells de fabricació íntegrament espanyola, i amb l'última tecnologia incorporada, i totes les garanties.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!