S'origina un incendi en un camió de fem propulsat amb gas natural a Torrent

El foc es va originar al voltant de les 22.10 hores de la nit, en un camió del fem propulsat amb gas natural comprimit.
Imatge del camí del fem en flames | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Aquest dijous de nit es produïa un incendi en un camió del fem a Torrent, a l'Horta, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València.

 

El foc es va originar al voltant de les 22.10 hores de la nit, en un camió del fem propulsat amb gas natural comprimit, que tenia risc d'explosió. Un total de quatre botelles, de les huit que duia el camió, van explotar.

 

Fins al lloc dels fets es van mobilitzar quatre dotacions de bombers del Consorci, procedents dels parcs de Torrent i Catarroja, per tal d'extingir les flames. L'incendi va afectar al camió, a un pal de la llum, i també, lleugerament a altres dos vehicles. No va haver persones afectades.

 

Rescaten un home després de patir un accident de moto aquàtica a Peníscola

Aquest dimecres es produïa un accident amb una moto aquàtica a Peníscola, a la comarca del Baix Maestrat, en el qual precisava atenció el seu conductor, per símptomes d'ofegament, segons informava el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, CICU.

 

Els fets van ocórrer el matí de dimecres en la platja Nord de Peníscola, quan un home va patir un accident amb la moto aquàtica que conduïa, i va ser tret de l'aigua.

 

Aleshores es va donar avís al CICU, al voltant de les 11.45 hores del matí, que va mobilitzar fins al lloc del succés a un metge i una ambulància del Centre d'atenció primària de Peníscola.

 

El metge va atendre a l'home, que presentava símptomes d'ofegament, i posteriorment va ser evacuat al centre de salut de Peníscola. Més tard, el ferit va ser traslladat en una ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB) a l'Hospital de Vinaròs.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!