INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Torrent disposarà d’una ruta nocturna d’autobús a València

La capital de l’Horta Sud tindrà una línia que donarà servei nocturn a una ruta amb connexió a València: Torrent – Picanya – Paiporta – València.
Torrent disposarà d’una ruta nocturna d’autobús a València | Ajuntament de Torrent

 

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha aprovat el projecte de servei públic de transport de viatgers per la carretera CV-106, València metropolitana oest, i CV-108, amb el qual es millorarà, entre altres, l'oferta i els serveis d'autobús a la ciutat de Torrent. D'aquesta manera, es passaran de 86 expedicions en dies laborables a 88 i, com a novetat, la capital de l'Horta Sud tindrà una línia que donarà servei nocturn a una ruta amb connexió a València: Torrent – Picanya – Paiporta – València.

 

Amb la nova proposta de mapa, a més, es consoliden els eixos actuals com són els longitudinals per a la relació directa amb València (València – Xirivella – Aldaia – Alaquàs – Torrent i València – Mislata – Quart de Poblet – Manises – Aeroport); el transversal per a comunicació interna i connexió amb estacions de metro (Torrent- Alaquàs – Aldaia – Quart de Poblet – Manises) i la connexió dels municipis d'Aldaia, Alaquàs i Xirivella amb la platja del Saler a l'estiu.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!