Un tren de mercaderies queda parat a Alfafar i causa retards en les línies C1 i C2

A les 11.05 hores s'ha donat per resolt el problema, tot i que els retards en els trens de passatgers continuen sent molt grans.
Tren de Rodalia avariat | cedida

 

Un tren de mercaderies de Continental Rail ha quedat parat aquest matí a Alfafar, a la comarca de l'Horta Sud, amb la locomotora inutilitzada, la qual cosa està causant retards als trens de les línies C1 i C2, segons han informat a EFE fonts d'Adif.

El tren ha quedat parat a l'eixida d'Alfafar i ha afectat els canvis d'agulla de les vies, segons ha indicat Rodalia València en les xarxes socials.

Adif ha explicat que el tren intercepta les dos vies i que es farien els treballs necessaris per a retirar-lo de la zona i permetre el pas de trens de viatgers.

A les 11.05 hores s'ha donat per resolt el problema amb el tren de mercaderies, tot i que els retards en els trens de passatgers continuen sent molt grans, fins que es restablisca el funcionament normal de les línies.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"ATENCIÓ: Atropellament mortal d'un tren de Rodalia a Alfafar" "ATENCIÓ: S'origina un incendi en una empresa de fusta a València"