Troben el cadàver d'un home amb signes de violència a Albal

El cadàver va ser trobat per la seua neboda.

 

Agents de la Guàrdia Civil han obert una investigació | València Diari

 

Agents de la Guàrdia Civil investiguen des del passat divendres l'assassinat d'un veí d'Albal, Horta Sud. El cadàver va ser trobat el passat divendres per la seua neboda després que aquesta no tinguera notícies del seu familiar i no li responguera al telèfon. La mateixa neboda es va desplaçar fins al municipi de l'home i al veure que no responia al timbre va ser quan va cridar als equips d'emergències.

 

Fins al lloc del succés van acudir, en un primer moment, agents de la Policia Local d'Albal i la Guàrdia Civil d'Alfafar, que van ser qui van trobar a l'home en l'interior de l'habitació estes en terra amb clars signes de violència. En veure l'escena del crim i en tractar-se d'una mort per colps també van acudir agents de la Policia Judicial d'Alfafar segons informa Levante-Emv.

 

Segons els primers indicis de l'autòpsia, Manolo Tamarit, de 92 anys i veí d'Albal va ser asfixiat després de rebre una brutal pallissa. El seu cadàver, també estava cobert per complet d'oli de cuina, així com tota la casa. L'autor del crim, també va esborrar totes les petjades per a no ser identificat.

La Guàrdia civil ha obert dos víes d'investigació. 

Els investigadors del Grup d'Homicidis de la Guàrdia civil de València tenen obertes diverses línies d'investigació en referència a la seua mort. Per una banda, la possibilitat que siga un robatori, ja que Manolo guardava diners en casa. Per altra banda, que es tracte d'un crim sentimental com que Manolo rebia visites de joves als quals pagava a canvi de sexe.

 

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!