Un veí d'Alaquàs troba una bossa amb 1.300 € que una dona havia extraviat

La dona tenia intenció d'enviar la bossa al seu país perquè la seua família poguera celebrar la tradició de l'Any Nou xinés Hongbao.
Imatge de la dona que havia extraviat la bossa | Ajuntament d'Alaquàs

 

Un veí d'Alaquàs, a l'Horta, ha localitzat i entregat a la Policia Local una bossa amb documentació i 1.300 euros en efectiu, diners que una dona havia extraviat i que tenia intenció d'enviar-ho al seu país perquè la seua família poguera celebrar la tradició de l'Any Nou xinés Hongbao.

 

Segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat, la bossa extraviada, que va ser localitzada en un establiment comercial del municipi, contenia documentació personal de la propietària, i el veí la va entregar en el Departament d'Objectes perduts de la Policia Local d'Alaquàs.

 

Amb eixa documentació, els agents van poder localitzar a la propietària, també una resident de la localitat que va poder recuperar les seues pertinences i agrair la bona acció del seu veí, ja que, segons va explicar als agents, "els diners extraviats anava a ser destinat als seus familiars perquè pogueren celebrar la tradició del nou any xinés Hongbao".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!