Un vigilant d'una empresa de Quart de Poblet és apallissat per tres lladres

Els fets van ocórrer al voltant de les 22 hores de la nit de dimecres, en una nau industrial d'un polígon de Quart de Poblet.
Imatge de l'Hospital Intermutual de Levante | Hospital Intermutual de Levante

 

Aquest passat dimecres es produïa una agressió a un vigilant de seguretat d'una empresa de Quart de Poblet, a l'Horta, per part de tres lladres que havien entrat a furtar a l'empresa, segons informava el diari Las Provincias.

 

Els fets van ocórrer al voltant de les 22 hores de la nit de dimecres, en una nau industrial d'un polígon de Quart de Poblet. Els lladres, que eren tres individus, van forçar la porta de l'empresa per entrar a furtar, i van atacar al vigilant.

 

L'home, de 54 anys, va patir diverses patades i punyades, després de les quals els lladres van fugir, furtant-li a més el telèfon mòbil per a evitar que poguera demanar ajuda amb facilitat.

 

El vigilant va poder demanar ajuda a un altre vigilant d'una empresa del polígon. Aleshores es van personar al lloc dels fets efectius de la Policia Local i la Guàrdia Civil. No obstant això, ja no van trobar als agressors, que havien fugit després de la pallissa en una furgoneta de color blanc.

 

El vigilant agredit va ser traslladat en ambulància a l'Hospital Intermutual de Levante, a Sant Antoni de Benagéber, ja que a causa de la pallissa patia una bretxa al cap i fractura de maluc.

 

El diari Las Provincias assenyalava que des de l'Associació Patronal Valenciana de Seguretat i Serveis (APVSS), a través del seu secretari general, s'han oferit 5.000 euros de gratificació a qui aporte dades que permeten identificar als agressors.

 

Detingudes dos dones a València per furtar joies valorades en 4.000 euros pel mètode del got d'aigua

Agents de la Policia Nacional detenien a València a dos dones de 20 i 32 anys com a presumptes autores d'un delicte de robatori, després d'accedir a l'interior d'un domicili i furtar joies valorades en uns 4.000 euros pel procediment del got d'aigua.

 

Aquest 'modus operandi' consistix que una dona aborda a una persona d'avançada edat amb el pretext que és una neboda d'una veïna que no està i que si la pot esperar a la seua casa. Una vegada dins, li demana un got d'aigua i la distreu, moment en què entra una altra dona, ja que han deixat la porta del domicili oberta, i s'apodera de les joies, ha explicat el cos policial en un comunicat.

 

Les recerques es van iniciar a l'agost en tindre coneixement els agents que dos dones havien accedit a un domicili de València, els propietaris del qual eren un matrimoni d'avançada edat, i s'havien apoderat de diverses joies valorades en uns 4.000 euros.

 

Durant les recerques, els policies van saber que la propietària va arribar al seu domicili al costat d'una dona jove que deia ser la neboda d'una veïna i li havia demanat esperar-la en el seu domicili, al que havia accedit. Una vegada dins, la jove li va demanar un got d'aigua i va tractar de distreure-la eixint al balcó, amb el pretext de comprovar l'estat del seu cotxe.

 

Així mateix, els agents van saber que mentre li donaven un got d'aigua, al domicili va entrar una altra dona aprofitant que havia deixat la porta oberta, i aquesta última va ser la que va accedir al dormitori del matrimoni i es va apoderar de les joies valorades en uns 4.000 euros.

 

Com a conseqüència de les recerques, els policies van conéixer la identitat de les sospitoses que, després de presentar-se en dependències policials, van ser detingudes com a presumptes autores d'un delicte de robatori.

 

Les detingudes, amb antecedents policials, van ser posades en llibertat després de ser escoltades en declaració, després de ser advertides de l'obligació de comparéixer davant l'Autoritat Judicial quan per a això siguen requerides.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!