Amor Romeira es fotografia completament nueta i mostrant el seu cul en xarxes socials

L'exconcursant de ‘Gran Hermano’ s'ha mostrat sense censures en una imatge en la qual solament vas veure unes sensuals mitjanes mentre es mira enfront de l'espill

Amor Romeira en una sessió de fotos | Diez Minutos

 

Des que Amor Romeira es fera coneguda a Espanya gràcies a la seua participació en el concurs ‘reality’ ‘Gran Hermano’, moltes han sigut les vegades en les quals la jove s'ha vist embolicada en polèmica i també ha deixat a tots sense paraules amb els seus suggeridors i explosives fotografies en les xarxes socials.

 

Una fotografia molt sensual i sugerent  

 

En Instagram es pot veure a Romeira completament nua, a excepció d'unes mitjanes negres a mitja cama, que no tapaven en absolut el seu cul sense roba interior. Ella es recolza en un moble per a mirar-se de forma molt sensual enfront de l'espill, i tapant els seus pits amb els braços. 

  

  

«I eren tan austera, que ella solament es va posar mitjanes»7,5 mil ‘m'agrada’ i 270 comentaris.

Les altres  fotos més comentades

Esta instantània seria una de les més provocadores i suggeridores que té la canària en el seu perfil de Instagram, encara que no és la primera ni serà l'última vegada que aparega mostrant el seu cos en les xarxes. Ja són vàries les fotografies en les quals apareix completament nua ocultant les seues parts íntimes i també vestint transparents peces lenceras.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!