Una parella comença a tindre sexe en un taxi de Moscui el conductor els demana que es baixen, després de gravar l'escena

Li van demanar al taxista que estacionara el vehicle i els deixara un poc d'intimitat

Un taxista de Moscu s'ha trobat amb la que probablement haja una de les seues experiències més rares i incòmodes en el seu taxi des que exerceix esta professió. Una parella va començar a practicar sexe mentre ell els portava en el seu taxi, i fins i tot li van arribar a demanar que estacionara el vehicle i els deixara soles.

  

  

La parellaa no va ser capaç de reprimir el seu desig 

De sobte la dona  va pujar sobre les cames de la seua parella, en eixe moment van començar a besar-se i tocar-se més del compte. El taxista, que ja s'havia adonat del que succeïa, va començar a gravar l'escena amb la càmera de l'interior del propi vehicle.

Després d'uns minuts aguantant esta ardent situació, la parella va haver d'adonar-se que potser el que estaven fent no era el més apropiat. No obstant açò en comptes de parar i ja està, van creure que seria una bona idea demanar-li al taxista una mica d'intimitat.

Així, sense cap tipus de pudor, com es mostra en el video, tots dos van demanar al conductor que estacionara el taxi per a deixar-los allí,  uns minuts, per a poder acabar en la intimitat el que havien començat durant el trajecte.

«Esteu completament bojos?», els va contestar sorprès el taxista. «He d'anar-me'n del meu cotxe perquè pugueu tindre sexe en ell? Anu a un pub i feu-ho allí», els va acabar dient.

Finalment el conductor va decidir parar el taxi, però no amb la finalitat que a la parella li haguera agradat. Els va demanar que baixaren del vehicle i els va cobrar el viatge. Després d'açò, i mentre el xic i la xica s'anaven els va desitjar que passaren una bona nit en el pub. Va acabar el video dient a càmera: «Estan malalts. Poden ficar-se pel darrere els seus instints animals».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Els 5 aliments que t'ajudaran a tindre millors orgasmes" "DESPULLAMENT BRUTAL: La conegudíssima de Telecinco que ho ensenya tot hui en Intervíu"