«Vull les teues mans sobre mi», la proposta sexual d'una professora de 28 anys a un alumne de 16

La docent, que havia abusat del menor amb anterioritat, ha sigut detinguda per abús sexual, contacte il·legal amb un menor, corrupció de menors i ús criminal d'una instal·lació de comunicació
Imatge  de la professora detinguda | cedida

 

Nou cas d'abús sexual en una escola. En esta ocasió Alyssia Marie Reddy de 28 anys ha sigut detinguda per la policia després de ser acusada d'haver tingut sexe en un parc amb un estudiant de 16 anys a Pennsilvània. «Vull les teues mans sobre mi», és part del text que va escriure la docent a un dels seus alumnes a través de l'aplicació mòbil Snapchat segons Infobae.

Després de passar dos mesos del missatge, la petició sexual es va materialitzar en un parc públic, encara que els agents van demostrar que ja havien tingut relacions amb anterioritat. Reddy va ser detinguda pels delictes d'abús sexual, contacte il·legal amb un menor, corrupció de menors i ús criminal d'una instal·lació de comunicació.

La policia, després de les recerques pertinents, van descobrir que l'abús va tindre lloc en un parc prop de River Road, a uns metres del riu Delaware durant la primavera. En el centre escolar van quedar sorpresos per l'actuació de la professora i van assegurar que «no tenien cap avís d'este tipus».

«Recentment hem sigut informats d'una presumpta relació inadequada que involucra a una professora de l'any lectiu 2016-2017. L'assumpte va ser reportat ràpidament a les autoritats», va anar el text que van rebre els pares i alumnes del centre.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"BONÍSSIM: El 'negre de WhatsApp' reapareix públicament" "VÍDEO: Es despulla en un Mercadona d'Espanya per a evitar esta locura"