València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Cau a la carretera la càrrega de botelles de cervesa que transportava un camió a Xàtiva

Segons sembla, les caixes perdudes han eixit disparades en una corba, per la part dreta del vehicle, i han impactat en l'asfalt.
Zona de l'accident | Google Maps

 

Aquest migdia s'ha produït un incident en bolcar part de la càrrega d'un camió que transportava botellins de cervesa a la carretera, a l'altura de Xàtiva, a la comarca de La Costera.

 

Els fets han ocorregut en la carretera d'Alzira, dins el terme de Xàtiva, en la zona del polígon industrial La Mola, quan un camió de la marca Estrella Galícia ha perdut part de la seua càrrega, que ha quedat escampada a la carretera, segons ha informat Levante-EMV. Segons sembla, les caixes perdudes han eixit disparades en una corba, per la part dreta del vehicle, i han impactat en l'asfalt.

 

 

La majoria dels botellins caiguts s'han trencat, omplint la carretera de vidres. A més, les caixes que transportaven les botelles també s'han convertit en obstacles per als vehicles que circulaven per la zona. Efectius de la Policia Local de Xàtiva han hagut d'intervindre par a dirigir el trànsit i evitar retencions majors. El conductor del camió no ha patit danys, com tampoc el propi vehicle.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram