València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Detinguda a Xàtiva per simular un fals robatori en un caixer inactiu des de 2016

La sospitosa va denunciar en comissaria que havia patit dos robatoris amb violència en eixir del caixer per uns desconeguts.
Imatge d'arxiu | Europa Press

 

La Policia Nacional ha detingut a Xàtiva, a la comarca de La Costera, a una dona de 45 anys per presumptament denunciar un robatori fals en un caixer que estava inactiu des de 2016 i un altre que no hauria succeït.

 

La sospitosa va denunciar en comissaria que havia patit dos robatoris amb violència en eixir del caixer per uns desconeguts que li van furtar els diners que acaba de traure, informa la comissaria provincial en un comunicat.

 

Segons la seua versió, el primer robatori hauria ocorregut al voltant de les deu de la nit del passat 1 de febrer, quan la van abordar dos persones que la van espentar contra uns contenidors i la van amenaçar per a sostraure-li el codi de la seua targeta per a robar-li 200 euros.

 

L'altre robatori s'hauria produït just al matí següent, a les 11.15 hores, quan segons ella va ser abordada per tres homes que de manera violenta li van robar altres 200 euros que acabava de traure.

 

En prendre-li la denúncia, un policia es va adonar de diverses incongruències i alguns fets incompatibles amb el relatat, per la qual cosa li va realitzar diverses preguntes. La denunciant pel que sembla no va voler col·laborar i fins i tot es va queixar que no era ben tractada i de falta de respecte abans d'anar-se'n de comissaria.

 

Després de les investigacions, els investigadors van esbrinar que el caixer automàtic en el qual manifestava haver sigut abordada en el primer robatori estava inoperatiu des de fa tres anys, així com el segon no hauria succeït.

 

La dona, sense antecedents policials, va ser arrestada com a presumpta autora de dos delictes de simulació de delicte, després del que ha sigut posada en llibertat després de prestar declaració i ser advertida de l'obligació de comparéixer quan siga requerida.

 

Davant qualsevol denúncia, la Policia recorda que investiga per a esclarir els fets, assistir a les víctimes i detindre als presumptes autors. Als denunciants se'ls informa del delicte descrit en l'article 457 del Codi Penal que pena la simulació de delicte.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!