València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Detingut a Xàtiva un home després d'amenaçar la seua veïna i als agents

El detingut va amenaçar de mort a la seua veïna per la seua condició sexual.
El detingut és presumpte autor dels delictes d'amenaces greus, resistència i desobediència a agent de l'autoritat | Europa Press

 

Agents de la Policia Nacional han detingut en Xàtiva a un home de 45 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes d'amenaces greus, resistència i desobediència a agent de l'autoritat, després d'amenaçar de mort a la seua veïna per la seua condició sexual i posteriorment als agents. L'home es va autolesionar, tant en el cotxe patrulla com en els calabossos.

Els fets van ocórrer al voltant de les huit del matí, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser comissionats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili de la localitat de Xàtiva on pel que sembla s'havia produït una discussió entre veïns.

Els policies es van dirigir al lloc on es van entrevistar amb una de les parts i van esbrinar que un dels veïns de l'edifici havia estat durant la nit fent soroll i en recriminar-li aquesta acció per part de la víctima, aquest, pel que sembla, la va amenaçar amb matar-la fent al·lusió a la seua condició sexual.

La patrulla va pujar al pis per a entrevistar-se amb l'altra part, sense aconseguir-ho, ja que després de diversos requeriments perquè obrira la porta aquest va fer cas omís, per la qual cosa els agents van informar la víctima dels tràmits a seguir.

Posteriorment, quaranta minuts més tard la Sala del 091 va tornar a rebre una altra trucada, perquè els agents tornaren al lloc, ja que una vegada que la patrulla se n'havia anat, l'home li va dir a la seua veïna que la mataria si tornava a cridar a la policia i aquesta temia eixir de la seua casa. Els policies van pujar de nou al domicili del presumpte autor dels fets que aquesta vegada, va obrir la porta i va eixir en actitud agressiva, negant-se en tot moment a facilitar la seua documentació, arribant a dir-los “no em dóna la gana donar-vos la meua documentació, conec els meus drets i no podeu fer-me res”.

La patrulla va intentar sense èxit que l'home col·laborara, i després de diversos requeriments, van aconseguir escorcollar-li, moment en el qual va començar a proferir insults contra els policies, sent detingut en aqueix instant com a presumpte autor dels delictes d'amenaces greus, resistència i desobediència a agent de l'autoritat.

Una vegada en el calabós va tornar a amenaçar als agents dient-los “putos policies, ja vos agafaré al carrer d'un en un i us mataré, no teniu collons, gossos, no valeu una merda” al mateix moment que s'escapava dels policies i es colpejava el cap contra la porta dels calabossos.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!