València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Dos detinguts per 85 robatoris en l'interior de vehicles a Canals i l'Alcúdia de Crespins

Fins al moment la Guàrdia Civil ha pogut esclarir 85 robatoris amb força comesos pels detinguts.
L'operació "SUNGLASS" es va iniciar per part de la Guàrdia Civil de Canals | Guardia Civil

 

En el marc del Pla contra els robatoris en habitatge i vehicles, des de mitjan mes de gener d'enguany, la Guàrdia Civil venia investigant diversos robatoris amb força ocorreguts en vehicles de la comarca de La Costera, on autor o autors desconeguts, accedien a l'interior del vehicle després de trencar les finestretes amb un punxó que els autors prèviament havien modificat, ja que aquest punxó al principi era un martell trenca cristalls d'emergència.

 

Per això, es va iniciar l'operació "SUNGLASS", per part de components de la Guàrdia Civil de Canals i en col·laboració amb Policia Local de Canals i L'Alcúdia de Crespins, a fi de poder identificar, localitzar i detindre a l'autor o autors d'aquests fets.

 

Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes per part dels agents encarregats del cas, es va poder comprovar que es tractava de 2 persones, les quals cometien aquests robatoris a la nit en vehicles estacionats en la via pública i que no cridaren molt l'atenció.

 

Fase d'explotació i registre practicat

La fase d'explotació d'aquest operatiu culmine amb la detenció "in fraganti" el passat dia 28 de dos homes de nacionalitat romanesa, i d'edats compreses entre els 20 i 22 anys, com a presumptes autors de delictes de robatori amb força en vehicles. Aquests detinguts cometien els robatoris a la nit intentant passar desapercebuts i en vehicles aparcats en les vies públiques d'aquestes poblacions.

Imatge del material incautat pels agents en el registre | Guàrdia Civil

 

En el registre domiciliari que es va produir en la localitat de Canals, es va incautar material informàtic divers, telèfons mòbils, ulleres de sol, caixes de plafons, bosses de mà, etc.

 

Fins al moment la Guàrdia Civil ha pogut esclarir 85 robatoris amb força comesos pels detinguts. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 2 de Xàtiva.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!