València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Un home ferit en un accident de trànsit entre dos camions a l'autovia A-7 a Xàtiva

El sinistre s'ha produït al voltant de les 8.45 hores del matí, al port de Càrcer.
Imatge del xoc entre els dos camions a l'A-7 al Port de Càrcer | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Aquest matí s'ha registrat un accident de trànsit entre dos camions a l'autovia A-7, al port de Càrcer, en el terme municipal de Xàtiva, a la comarca de La Costera, segons ha informat el centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, CICU.

 

El sinistre s'ha produït al voltant de les 8.45 hores del matí, al port de Càrcer, quan, segons sembla, els dos vehicles pesants han xocat entre ells.

 

Fins al lloc dels fets s'han mobilitzat efectius de bombers del Consorci Provincial de Bombers de València, procedents dels Parcs d'Alzira i Xàtiva, per tal de rescatar al conductor d'un dels camions, que tot i que no estava atrapat, ha sigut assistit pels bombers, que l'han immobilitzat i atés fins a l'arribada dels serveis mèdics.

Imatge de la intervenció dels bombers | Consorci Provincial de Bombers de València

 

S'ha mobilitzat una unitat del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU), per atendre al ferit, un home de 51 anys, per politraumatisme. Després de ser estabilitzat, els efectius sanitaris han traslladat a l'home a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva.

 

Els bombers han realitzat tasques de control del vessament de dièsel que s'ha produït des del depòsit d'un dels camions accidentats.

 

Què fer en cas d'accident de trànsit

Si presencies o et veus involucrat en un accident de circulació, és fonamental que poses en pràctica uns importants consells, que et protegiran i ajudaran a altres persones a tindre una major seguretat. Aquests consells d'autoprotecció estan recollits dins la Conducta PAS.

 

Protegir: Senyalitza de forma clara i correcta l'accident, amb l'objectiu d'evitar que es produïsquen més col·lisions o accidents.

 

Avisar: Informa el telèfon 112 d'Emergències sobre l'accident, indicant el número de persones accidentades, així com el seu estat. En aquest sentit, com millor siga la informació que proporciones als serveis d'Emergències, millor atenció podran rebre les persones ferides.

 

Socórrer: Mai mogues del lloc on estan als accidentats, ni retires el casc als motoristes o ciclistes, ja que podries produir-los lesions de major gravetat. Elimina tota possible font d'ignició, que poguera originar un foc. Si no pots ajudar de cap manera a les persones ferides, acompanya-les fins que arriben els serveis d'Emergències.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!