Una màquina elevadora s'estavella a la Llosa de Ranes en quedar sense frens

La conductora va haver de saltar del vehicle en marxa, abans que impactara contra la façana d'un habitatge.
Imatge de la màquina elevadora accidentada | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Ahir es produïa un succés a la Llosa de Ranes, a la comarca de La Costera, en bolcar una màquina elevadora, segons informava el Consorci Provincial de Bombers de València.

 

Segons sembla, la màquina elevadora es va quedar sense frens quan circulava per un carrer de baixada, i la conductora del vehicle va haver de saltar amb aquest en marxa, abans que impactara contra la façana d'un habitatge.

 

Efectius de bombers del Consorci, procedents del parc de Xàtiva, es van mobilitzar fins al lloc dels fets per a realitzar tasques de control dels vessaments d'oli i gasoil provocats per l'impacte de la màquina amb la paret.

 

Ferit un motorista de 24 anys en un accident amb un cotxe a la N-340 a Orihuela

Aquest dimarts resultava ferit un jove motorista de 24 anys, en patir un accident de trànsit amb un cotxe en la N-340 al seu pas pel terme municipal d'Orihuela, a la comarca del Baix Segura.

 

Segons informava el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), l'accident es va registrar al voltant de les 12.10 hores del migdia de dimarts. El CICU va mobilitzar una unitat de SVB i una unitat del SAMU, l'equip mèdic del qual va atendre al jove motorista per policontusions. Posteriorment el ferit va ser traslladat a l'Hospital d'Orihuela.

 

Què fer en cas d'accident de trànsit

Si presencies o et veus involucrat en un accident de circulació, és fonamental que poses en pràctica uns importants consells, que et protegiran i ajudaran a altres persones a tindre una major seguretat. Aquests consells d'autoprotecció estan recollits dins la Conducta PAS.

 

Protegir: Senyalitza de forma clara i correcta l'accident, amb l'objectiu d'evitar que es produïsquen més col·lisions o accidents.

 

Avisar: Informa el telèfon 112 d'Emergències sobre l'accident, indicant el número de persones accidentades, així com el seu estat. En aquest sentit, com millor siga la informació que proporciones als serveis d'Emergències, millor atenció podran rebre les persones ferides.

 

Socórrer: Mai mogues del lloc on estan als accidentats, ni retires el casc als motoristes o ciclistes, ja que podries produir-los lesions de major gravetat. Elimina tota possible font d'ignició, que poguera originar un foc. Si no pots ajudar de cap manera a les persones ferides, acompanya-les fins que arriben els serveis d'Emergències.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram