🔪 URGENT PARRICIDI:

Mata a sa mare i ferix a son pare en Sant Vicent

Ronzalén, Nuria Fergó i Carlos Baute actuaran durant la Fira d'Agost de Xàtiva

Aquests tres artistes seran els protagonistes dels concerts d'enguany.
Rozalén durant una de les seues actuacions | Europa Press

 

Recentment s'ha conegut el cartell d'artistes musicals que amenitzaran la Fira d'Agost de Xàtiva (La Costera) aquest any 2019. Ronzalén, Nuria Fergó i Carlos Baute seran els protagonistes dels concerts d'enguany, segons ha avançat el diari Levante-EMV. Es tracta de tres artistes de renom tant a Espanya com a escala internacional, per exemple a Amèrica Llatina.

 

El concert de Carlos Baute tindrà lloc la nit del 125 d'agost a La Murta, amb entrada gratuïta. L'artista veneçolà arriba a la capital de la Costera de gira, després d'estrenat recentment el seu últim disc, "De amor y dolor". Baute ja va formar part del cartell de la Fira d'Agost fa uns anys, en 2011. En aquella ocasió també va actuar a La Murta.

 

En el cas de Núria Fergó, la cantant de Màlaga oferirà un concert acompanyada de la Societat Musical La Nova de Xàtiva, dins de la gira que l'artista està oferint amb Felipe Garpe i mariachis. L'actuació tindrà lloc la nit del 18 d'agost i també serà gratuïta. El recital comptarà amb ranxeres i altres peces de la música popular iberoamericana, amb temes clàssics i molt coneguts, com per exemple 'El Rey'.

 

Amb aquest espectacle es repeteix el format de recital plantejat l'any passat amb el tenor de Xàtiva Igancio Giner, que va actuar acompanyat per la Societat Musical La Primitiva Setabense, 'La Vella'.

 

Pel que fa a Rozalén, arribarà a la Fira d'Agost per oferir al públic tots els seus èxits, entre ells, els del seu últim disc de 2017 "Cuando el río suena", així com del seu recopilatori de 2018, "Cerrando puntos suspensivos". La cantant d'Albacete ja va participar en altra actuació a la localitat de Xàtiva l'any 2013, en el marc de les Nits al Castell, quan començava a créixer dins el panorama musical.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!