4.000 participants en la Cursa de les Dones a Castelló de la Plana

Un matí amb ambient esportiu i reivindicatiu al parc Ribalta.
Cursa de la Dona a Castelló | Ajuntament de Castelló de la Plana

 

Al voltant de 4.000 persones van eixir a les 11 del matí del diumenge 10 de març des del Passadís de les Arts del parc Ribalta. Les activitats d'animació foren protagonistes fins que l'alcaldessa, Amparo Marco, i el regidor d'Esports, Enric Porcar, van donar el tret de eixida. Les corredores van partir lluint un dorsal unitari: el 803, en referència al 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

Les participants van baixar per República Argentina, seguint per l'avinguda Doctor Clara i carrer Navarra fins a la plaça de la Pau. El carrer Major va veure passar milers de dones que a l'altura de la plaça Maria Agustina van seguir per Alcalde Tàrrega fins a enganxar novament amb la Ronda Magdalena, que les va portar a la meta del parc Ribalta. El recorregut de tres quilòmetres d'aquesta marxa no competitiva va ser completat per les participants a diferents ritmes.

Els organitzadors van proporcionar aigua i begudes energètiques en acabar la cursa. Tant el Patronat d'Esports com el Servei d'Igualtat d'Oportunitat entre Homes i Dones de l'Ajuntament es van mostrar satisfets amb l'organització i la participació de la ciutadania de Castelló.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Hospitalitzen un home després de patir cremades en un incendi en un habitatge" "Castelló adjudica per 1,4 milions la remodelació del parc de la Panderola"