Avisen de la presència de falsos revisors de l'aigua en Vila-real i Vilafamés

Els falsos revisors es presenten com a empleats d’una companyia d’aigües de la zona.
Imatge d'arxiu | Fotografia: Aqualia

 

En els últims dies han saltat les alarmes sobre l’existència de falsos revisors de l’aigua que han actuat en diversos domicilis de les localitats de Vila-real (La Plana Baixa) i Vilafamés (La Plana Alta). L’avís ha sigut donat per la Policia Local de Nules, a través de les xarxes socials.

Els falsos revisors arriben als domicilis i es presenten com a empleats d’una companyia d’aigües de la zona. Després, plantegen que van a realitzar revisions o altres actuacions, com instal·lacions interiors o firmes de contractes, per les quals reclamen el pagament de diners pels serveis prestats.

L’escrit de la Policia Local de Nules assenyala que la companyia d’aigua mai reclama pagaments en les visites a domicili, ni presenta contractes per a què siguen firmats. Esta classe d'actuacions es porten a terme en les seues oficines d’atenció al públic.

En cas de dubte d’una possible estafa, s’oferixen diferents telèfons de l’empresa del servei d’aigua potable en diverses localitats. En Nules el telèfon de consulta és el 964 67 34 52, en Betxí és el 964 62 13 37 i en La Vilavella és el 964 67 70 89.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Ja es coneix el primer cap de cartell del SanSan 2020" "ATENCIÓ: La Quiniela deixa vora 600.000 euros de premi a la Comunitat"