Cancel·len el Sansan Festival per motius de seguretat davant l'alerta per fort vent i pluja

L'esdeveniment tenia previst desenvolupar-se des d'aquest dijous i fins dissabte a Benicàssim.
Imatge del cartell del Sansan 2019 | Sansan Festival

 

L'organització del Sansan Festival ha decidit cancel·lar la celebració de l'esdeveniment musical, que tenia previst desenvolupar-se des d'aquest dijous i fins dissabte a Benicàssim, a la comarca de la Plana Alta, per motius de seguretat davant l'alerta de fortes ratxes de vent i pluja.

 

Segons ha explicat l'organització de l'esdeveniment en un comunicat, fa una setmana va arribar la preocupació davant la previsió de pluja en la zona durant els dies del festival, i van prendre mesures com el reforç de la tècnica, carpes per a protegir-se i fins a impermeables gratuïts, segons ha destacat.

 

No obstant això, l'organització ha explicat que la il·lusió i la precaució s'han convertit en "tristesa" perquè "lamentablement" la Junta Local de Seguretat, reunida aquest mateix dijous a la vesprada de manera extraordinària, els ha instat a cancel·lar per seguretat totes les jornades del festival davant l'alerta per fortes ratxes de vent i pluja.

 

El càmping continuarà obert fins al diumenge i, en el cas que les condicions meteorològiques siguen extremes, s'habilitaran espais segurs per a allotjar a la gent, ha assenyalat l'organització del festival.

 

Des del Sansan Festival han destacat que les fortes ratxes de vent registrades ja han superat els 70 quilòmetres per hora i poden arribar fins als 120, segons les previsions, "fent impossible la celebració de cap esdeveniment en el recinte". "Garantir la protecció de tots, públic, treballadors i artistes, és el principal objectiu", han afegit.

 

L'organització ha explicat que tots els que tinguen abonament o entrada diària rebran en els pròxims dies un email amb la informació de com es procedirà a la devolució, i ha afegit que el SanSan tornarà en 2020 "amb més força que mai".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!