ÚLTIMA HORA

😷 CORONAVIRUS: Menys contagis en el 3r dia sense morts a nivell valencià

Condemnada a 4 anys i mig de presó per intentar introduir droga en la presó de Castelló

La condemanda va intentar introduir estupefaents en la presó en el moment en què ingressava com a interna.
Imatge de la Ciutat de la Justícia de Castelló | Europa Press

 

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a quatre anys i mig de presó per un delicte contra la salut pública a una dona de 50 anys que va intentar introduir estupefaents en la presó en el moment en què ingressava com a interna per a complir una condemna per un delicte de tràfic de drogues.

 

La sala li aplica l'agreujant de reincidència i li imposa una multa de 3.138 euros, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

 

Els fets van succeir el 10 de febrer de 2017 quan la dona, condemnada per la mateixa Secció Primera de l'Audiència de Castelló a tres anys i mig de presó per un delicte contra la salut pública, estava realitzant els tràmits d'ingrés en el centre penitenciari Castelló I.

 

Durant l'escorcoll, la funcionària li va passar el dispositiu detector de droga, que va sonar constantment en la zona situada entre el melic i l'engonal. La dona va negar que portara res en el seu cos, per la qual cosa va ser reclosa en una cel·la, a l'espera de ser traslladada a la infermeria per a sotmetre-la a un control més exhaustiu.

 

Quan la condemnada va abandonar la cel·la, els funcionaris van localitzar en el vàter un preservatiu amb l'haixix i la cocaïna, substàncies que en el mercat il·lícit s'hagueren venut per més de 1.000 euros.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!