València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Detinguda una dona a Castelló per arrancar-li part de l'orella a una altra en una baralla

Els fets van ocórrer al voltant de les 22.30 hores d'aquest dissabte en un bar situat al carrer Parc de l'Oest.
Imatge d'arxiu | Policia Local Castelló

 

La Policia Local de Castelló de la Plana (La Plana Alta) detenia a una dona de 37 anys acusada d'agredir a una altra, de 45 anys, i d'arrancar-li part d'una orella i possiblement fracturar-li el canell en una baralla en els banys d'un bar.

 

Els fets van ocórrer al voltant de les 22.30 hores d'aquest dissabte en un bar situat al carrer Parc de l'Oest, quan diversos clients van alertar al Centre Integral Municipal de Seguretat i al 092 que s'estava produint una forta baralla entre dos dones en els banys, on no es podia accedir en estar la porta tancada per dins.

 

En arribar els agents al bar, van trobar en l'exterior a una dona de 45 anys i de nacionalitat brasilera molt alterada, que tenia la cara plena de sang i a la qual li faltava una part del pavelló auditiu esquerre, al mateix temps que es queixava d'un fort colp en un canell.

 

Els agents van sol·licitar una ambulància, que després de prestar una primera assistència mèdica la van traslladar a l'Hospital General Universitari amb pronòstic reservat, segons informa la Policia Local en un comunicat.

 

Així mateix, van localitzar dins del bar a l'altra dona, que estava també molt alterada i que presentava diverses taques de sang en la boca i a la seua roba, a més de trobar-se aparentment èbria o baix els efectes d'alguna substància estupefaent.

 

Testimonis dels fets van explicar que minuts abans havien vist com les dos dones s'endinsaven en els banys i instants després sentien una forta discussió seguida de colps i crits, després del que la víctima va aconseguir eixir del bany seguida de la presumpta agressora, que estava molt alterada, per la qual cosa diversos clients van traure a la víctima del local.

 

Els agents van detindre a la dona per un presumpte delicte de lesions i la van denunciar per tinença de substàncies estupefaents.