Detinguts dos homes després d'una baralla enfront d'un menjador social a Castelló

Un dels dos homes agredits, de 48 anys, també ha sigut arrestat perquè li constava una ordre de detenció.
Imatge del lloc dels fets | Policia Local de Castelló

 

La Policia Local de Castelló ha procedit a la detenció de dos homes de 23 i 48 anys després d'una baralla registrada a escassos metres del menjador social de la Fundació Pare Ricardo, segons ha informat aquest cos de seguretat en un comunicat.

 

En concret, s'ha detingut a un jove de 23 anys com a presumpte autor d'una agressió a un home de 48 anys i a un altre de 26. A més, l'agredit de 48 anys ha sigut arrestat perquè li constava una ordre de detenció.

 

Els fets es van produir dimarts passat sobre la una de la vesprada quan el Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències (CIMSE) 092 va rebre la telefonada d'un home "molt nerviós" que sol·licitava amb urgència presència policial en el Poliesportiu Chencho, ja que es trobava ferit després d'haver sigut agredit per un altre home durant un altercat en els voltants del menjador social Pare Ricardo.

 

Fins al lloc es va desplaçar una patrulla del Grup d'Intervenció de Proximitat, G.I.P., els agents del qual, en arribar a les instal·lacions esportives, van trobar a dos homes ferits. Tots dos presentaven ferides sagnants al cap i en la cara, per la qual cosa els policies van sol·licitar al CIMSE que acudira al lloc dels fets una ambulància, ja que les ferides que presentaven requerien assistència mèdica urgent.

 

Mentre arribava l'ambulància al poliesportiu Chencho, els agents van preguntar a les dos persones lesionades què havia ocorregut i tots dos van respondre que, minuts abans, quan es dirigien cap al menjador social del Pare Ricardo, un home que ells coneixen se'ls va apropar i els va demanar un cigarret.

 

Davant la negativa d'aquests a donar-li'l, el presumpte autor de l'agressió va agafar una pedra del terra i va començar a colpejar-los amb ella, causant-los les ferides que presentaven.

 

Després de finalitzar aquesta manifestació, es va presentar en el lloc dels fets una ambulància, els facultatius mèdics de la qual van procedir a traslladar a les dos persones ferides fins a l'Hospital General Universitari, ja que tots dos presentaven lesions que requerien punts de sutura.

 

Ordre de cerca i detenció

Els agents van acompanyar a aquestes dos persones fins al centre hospitalari i, després de rebre l'assistència sanitària corresponent, els policies van descobrir que un dels dos homes agredits tenia en vigor una ordre de cerca i detenció decretada per un jutjat penal de Castelló, per la qual cosa van procedir immediatament a la detenció d'aquesta persona, de 48 anys.

 

Després de l'arrest, els agents es van dirigir fins al menjador social del Pare Ricardo, on van localitzar dins de les seues instal·lacions al presumpte autor de l'agressió, al qual van reconéixer sense cap dubte gràcies a la descripció física facilitada per les dos persones agredides. Aquest presentava també diversos colps en la cara però va rebutjar en nombroses ocasions a ser assistit per un metge.

 

A més va mostrar en tot moment una actitud "desafiadora" davant els agents indicant que, efectivament, ell havia agredit amb una pedra a dos homes però que va ser en defensa pròpia.

 

Davant tots els fets observats i a la vista de les lesions que presentaven les víctimes, els agents van procedir a l'arrest del presumpte agressor, de 23 anys, per un presumpte delicte de lesions.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!