València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Una dona resulta ferida en un accident de trànsit a la CV-16 a Castelló

El sinistre ha ocorregut al voltant de les 8.30 hores del matí, en el quilòmetre 3 de la carretera CV-16.
Imatge d'arxiu | Cedida

 

Aquest matí s'ha produït un accident de trànsit entre dos vehicles a la carretera CV-16, en el terme municipal de Castelló de la Plana, a la comarca de la Plana Alta, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, CICU.

 

El sinistre ha ocorregut al voltant de les 8.30 hores del matí, en el quilòmetre 3 de la carretera CV-16, al seu pas pel terme municipal de la capital de la Plana Alta. En l'accident s'han vist implicats un cotxe i un camió.

 

Fins al lloc dels fets s'han mobilitzat una unitat del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU), així com una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB).

 

Els serveis mèdics han atés a una dona, de 21 anys, per policontusions. La ferida ha sigut traslladada posteriorment en la unitat SVB a l'Hospital General Universitari de Castelló de la Plana.

 

Què fer en cas d'accident de trànsit

Si presencies o et veus involucrat en un accident de circulació, és fonamental que poses en pràctica uns importants consells, que et protegiran i ajudaran a altres persones a tindre una major seguretat. Aquests consells d'autoprotecció estan recollits dins la Conducta PAS.

 

Protegir: Senyalitza de forma clara i correcta l'accident, amb l'objectiu d'evitar que es produïsquen més col·lisions o accidents.

 

Avisar: Informa el telèfon 112 d'Emergències sobre l'accident, indicant el número de persones accidentades, així com el seu estat. En aquest sentit, com millor siga la informació que proporciones als serveis d'Emergències, millor atenció podran rebre les persones ferides.

 

Socórrer: Mai mogues del lloc on estan als accidentats, ni retires el casc als motoristes o ciclistes, ja que podries produir-los lesions de major gravetat. Elimina tota possible font d'ignició, que poguera originar un foc. Si no pots ajudar de cap manera a les persones ferides, acompanya-les fins que arriben els serveis d'Emergències.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!