URGENT

⚫👩 MORAIRA: Troben 1 cadàver en 1 contenidor

La gaiata 18 Cremor guanya el primer premi de les Festes de la Magdalena 2019

Amb 176 punts, la gaiata 18 s'ha alçat de nou amb el primer premi al millor monument.
Imatge de la Gaiata 18 Cremor amb els premis aconseguits aquest 2019 | Gaiata Cremor (Facebook)

 

 
La gaiata 18 Cremor ha obtingut el primer premi del concurs de gaiates de les Festes de la Magdalena de 2019 -per segon any consecutiu-, mentre que la gaiata 15 Sequiol ha obtingut el premi a millor gaiata infantil.

 

Els premis s'han entregat aquest dimarts en la plaça Major després de l'arribada dels membres de les comissions de les 19 gaiates de la ciutat i la posterior votació per punts.

 

Així, amb 176 punts, la gaiata 18 s'ha alçat de nou amb el primer premi al millor monument, mentre que la gaiata 15 Sequiol ha quedat segona amb 153 punts i en tercer lloc s'ha situat la gaiata 6 Fanal-Ravalet amb 89 punts.

 

El president de Cremor, José Lleó ha mostrat la seua satisfacció i ha afirmat que ha sigut "un any molt dur de treball i tindre la recompensa el dimarts de Magdalena és indescriptible".

 

La Gaiata Cremor també anunciava els seus premis a les xarxes socials.

 

 

Quant als monuments infantils, la primera classificada ha resultat la gaiata 15 Sequiol amb 143 punts, la segona ha sigut la gaiata 18 Cremor i la tercera la 17 Tir de Colom, amb 122 punts.

 

La padrina infantil de la gaiata Sequiol, Natalia Queral, ha assegurat que s'ha sentit "molt il·lusionada", ja que és el primer any que han guanyat el premi al monument infantil.

 

La gaiata guanyadora obtindrà un premi de 10.000 euros, més una distinció a l'artista gaiater atorgada per la Generalitat Valenciana de 5.000 euros, mentre que la segona classificada serà guardonada amb 4.000 euros i la tercera amb 2.800 euros.

 

El monument infantil guanyador tindrà un premi de 800 euros, el segon classificat de 400 euros i el tercer de 200 euros.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram