Un incendi calcina tres vehicles i causa danys en un quart a Castelló de la Plana

L'incendi va tindre lloc al carrer Cronista Revest, a l'altura del col·legi CEIP Fadrell.
Imatge dels vehicles en flames | Policia Local de Castelló

 

Quatre vehicles resultaven danyats la matinada d'aquest dimarts en un incendi ocorregut al carrer Cronista Revest, a l'altura del col·legi CEIP Fadrell, en el qual intervenien la Policia Local de Castelló i una reguarda de Bombers Municipals. Tres dels vehicles resultaven calcinats quasi íntegrament.

 

Segons informava la Policia Local, els fets es van produir al voltant de les 3.00 hores de la matinada, quan el Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 va rebre les telefonades de diversos veïns que informaven que al carrer Cronista Revest hi havia dos turismes en flames.

 

Immediatament es va desplaçar fins al lloc del sinistre una patrulla de la Policia Local de Castelló, els agents de la qual, en arribar al citat carrer, van observar una gran columna de fum negre i tres vehicles que estaven afectats per les flames, per la qual cosa van sol·licitar amb urgència la presència dels serveis d'extinció d'incendis per a apagar el foc.

 

Pocs minuts després es va personar en el lloc dels fets una reguarda dels bombers municipals, els quals van procedir a apagar les flames ràpidament. Tot i això, l'incendi va afectar finalment a quatre turismes. Tots ells van registrar danys de consideració en la seua part frontal i bloc motor.

 

Quant a les causes de l'incendi, de moment es desconeix l'origen del foc, encara que la Policia Nacional ha iniciat una investigació per a esclarir els fets.

 

Tall del carrer al trànsit

En l'incendi, que es va donar per extingit al voltant de les 4.00 hores de la matinada, van intervindre un cap i 5 bombers, que van fer ús d'una bomba urbana lleugera per a apagar les flames. Per la seua banda, la Policia Local de Castelló va tallar al trànsit el carrer Cronista Revest en el tram afectat per l'incendi, mentre els bombers municipals apagaven les flames i refrescaven els vehicles afectats que, a causa de la virulència de les flames, havien arribat a tindre molta càrrega tèrmica.

 

Després de finalitzar el servei, els agents es van posar en contacte amb els propietaris dels vehicles sinistrats, als quals se'ls van explicar els tràmits a seguir per a reclamar els danys causats per l'incendi.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram