València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

L'Ajuntament de Benicàssim denuncia un "fake" que parlava de la suspensió de les Paelles

L'Ajuntament ha denunciat els fets davant delictes informàtics.
Imatge de les Paelles de Benicàssim | Paellas Benicàssim (Facebook)

 

Aquest matí s'ha emés un avís per part de l'Ajuntament de Benicàssim (La Plana Alta) per a desmentir una notícia falsa que estava circulant a través de les xarxes socials, relacionada amb la suspensió del Dia de les Paelles de la localitat, que serà demà, 25 de gener.

Fons municipals han explicat que "pel que sembla han agafat una captura de pantalla de la web municipal de fa dos anys quan es van suspendre pel risc de fortes pluges i l'han canviat dient que se suspenien pel vent". En aquest sentit, s'ha apuntat que "És fals i la festa segueix avant".

Així mateix, el consistori de la Plana Alta ha pres cartes en l'assumpte, ja que, segons ha informat, l'ajuntament "ha denunciat l'assumpte davant delictes informàtics pels danys que aquest missatge fals poguera generar".

Per tant, una vegada desmentida la informació falsa, les paelles del municipi es mantenen amb normalitat.

El Dia de les Paelles a Benicàssim

La festivitat de les Paelles de Benicàssim tindrà lloc aquest divendres 25 de gener. Segons es comentava des del mateix consistori recentment, s'espera que l'afluència de gent siga superior a les 25.000 persones.

Davant aquesta situació, s'ha preparat un dispositiu de seguretat i tràfic, que regularà la circulació dels vehicles i les zones d'aparcament. Així mateix, hi haurà punts d'atenció d'emergències sanitàries, així com controls d'alcoholèmia. Tot açò, amb la finalitat de garantir l'ordre i la seguretat en aquesta jornada festiva.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!