València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

El primer premi de la Loteria nacional de dijous cau a Castelló de la Plana

Aquest primer premi, de 30.000 euros per dècim (300.000 euros a la sèrie), ha tocat aquest dijous amb el número 88.398.
Imatge d'arxiu | Loterías y Apuestas del Estado

 

La Loteria Nacional d'aquest dijous ha deixat el seu primer premi a la Comunitat Valenciana, en concret a Castelló de la Plana, a la Plana Alta.

 

Aquest primer premi, de 30.000 euros per dècim (300.000 euros a la sèrie), ha tocat aquest dijous amb el número 88.398. Els afortunats o afortunades van adquirir els seus bitllets a l'administració del carrer Juan Sebastián Elcano número 2 de Castelló.

 

Així mateix, aquest primer premi de dijous també s'ha venut a la població de la Victoria de Acentejo, a Santa Cruz de Tenerife.

 

Pel que fa al segon premi, que aquest dijous ha caigut en el número 01.027, ha tocat a la localitat de Santa Coloma de Gramenet, a Barcelona.

 

El pròxim sorteig de la Loteria Nacional tindrà lloc demà dissabte, 9 de març.

 

Un encertant de la Bonoloto a Vilamarxant s'emporta quasi un milió d'euros

Un afortunat o afortunada de la Comunitat Valenciana s'emportava el passat dimarts 26 de febrer el pot de més de 900.000 euros que posava en joc la Bonoloto en el seu segon sorteig de la setmana.

 

La persona agraciada va aconseguir el premi de primera categoria, és a dir, 6 encerts, que el dimarts 26 comptava amb un pot de 942.378,33 euros. En ser l'únic encertant de la categoria, es va emportar tot el premi. El bitllet guanyador va ser segellat a l'administració situada en la plaça Dos de maig, número 8, de Vilamarxant, a la comarca del Camp de Túria.

 

La combinació guanyadora estava formada pels números 2, 6, 20, 24, 32 i 41. El complementari va ser el 47 i el reintegrament el 2.

 

El sorteig també va deixar dos persones agraciades amb el premi de segona categoria, corresponent a 5 encerts i el complementari, a Granada i Madrid. En aquest cas, l'import del premi ascendia a 89.329,31 euros.