Rescaten a tres menors en la mateixa cala d'Orpesa on van quedar atrapats altres dos

Els fets van ocórrer la vesprada d'este dissabte en la mateixa zona de roques en la qual va tindre lloc el primer rescat.
Imatge d'arxiu | Google Maps

 

Efectius de Bombers van rescatar durant la vesprada d'este dissabte a tres menors després de quedar atrapats en la cala Senyor en Orpesa (la Plana Alta), el mateix lloc en el qual hores abans havien intervingut per a rescatar a altres dos menors als quals el mar impedia eixir.

Els fets van ocórrer en la mateixa zona de roques en la qual va tindre lloc el primer rescat, situada en la Cala del Senyor, ha explicat el Consorci de Bombers de Castelló a través de Twitter. En esta segona ocasió, quan els efectius del parc de la Plana Alta van arribar, ja havien ajudat a eixir als menors. Els bombers els van traslladar a un centre de salut.

Hores abans, durant el matí del mateix dissabte, efectius de bombers van rescatar a dos menors, un xic i una xica, després de quedar atrapats damunt de les roques a causa de les ones quan es banyaven en la cala del Senyor, prop de la platja de la Concha. Els dos jóvens banyistes es trobaven damunt d'una roca i el mar els impedia eixir, segons va informar el Consorci de Bombers de Castelló.

Fins al lloc es van mobilitzar una dotació terrestre del Parc Plana Alta i una unitat de moto aquàtica. Els efectius van conseguir rescatar als menors i una unitat del SAMU els va atendre per algunes ferides per colps.

El Consorci Provincial de Bombers ha demanat a la població "molta precaució" quan es porten a terme activitats en el mar. Així, ha instat a respectar el color de les banderes de les platges i seguir les indicacions dels socorristes.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALERTA: Falsos revisors de l'aigua actuen en Castelló" "ATENCIÓ: Ja es coneix el primer cap de cartell del SanSan 2020"