València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Tres ferits en un accident de trànsit a la N-340 a Orpesa del Mar

Fins al lloc de l'accident s'han mobilitzat una unitat SVB i una unitat SAMU | Europa Press

 

Aquest matí s'ha produït un accident de trànsit entre dos cotxes a la carretera N-340, dins el terme municipal d'Orpesa del mar, a la Plana Alta, segons ha informat el centre d'Informació i Coordinació d'Urgències.

 

Els fets han ocorregut al voltant de les 8.30 hores del matí, en la N-340, a l'altura de l'eixida cap a l'autopista. Fins al lloc de l'accident s'han mobilitzat una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i una unitat del Servei d'Atenció Mèdica d'Urgència, SAMU.

 

Els serveis sanitaris han atés a un total de tres persones. Dos d'elles, una dona de 26 anys i un home de 39 anys, han sigut traslladats a l'Hospital General Universitari de Castelló, per policontusions, en la unitat SVB. El tercer ferit, un home de 65 anys, ha sigut atés per contusions, però no ha sigut traslladat a cap centre hospitalari.

 

Sis ferits en un accident de tràfic a la N-332 a Xeresa

Aquest dijous 31 de gener es produïa, a les 13.15 hores del migdia, un accident entre tres vehicles, dos d'ells furgonetes, en la carretera N-332, quilòmetre 229, en terme municipal de Xeresa.

 

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) va mobilitzar una unitat del SAMU i dues unitats de Suport Vital Bàsic, per assistir un total de sis persones ferides.

 

Entre ells hi havia quatre homes amb edats entre 32 i 52 anys, amb contusions, que van ser traslladats al Centre de Salut en una de les ambulàncies SVB. D'altra banda, un home de 47 anys va patir una fractura de clavícula i traumatisme en el tòrax, i va ser evacuat en ambulància SVB a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia. Per últim, un altre home, de 46 anys, va patir un politraumatisme i va ser traslladat al Francesc de Borja en la SAMU.

 

Fins al lloc de l'accident es van mobilitzar un total d'onze bombers de Gandia, Cullera i un Grup Especial de rescat en Altura, per tal d'excarcerar dos persones que es trobaven atrapades en els vehicles.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!