València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Troben mort en els banys d'un centre de salut de Castelló a un home que va acudir dissabte

Una treballadora del centre ha trobat el cadàver quan s'incorporava al treball en el seu torn.
Imatge del Centre de salut el Palleter de Castelló de la Plana | Google Maps

 

Aquest matí ha sigut trobat un home mort dins els banys del Centre de Salut el Palleter de Castelló de la Plana, a la comarca de La Plana Alta. Una treballadora del centre ha trobat el cadàver quan s'incorporava al treball en el seu torn. El cos ha sigut trobat en la zona d'accés als banys de la planta baixa del centre, tal com apuntava el Departament de Salut de Castelló.

 

Segons sembla, l'home va acudir a la consulta el dissabte, es va dirigir als banys i ha estat allí dins fins hui dilluns, quan el Centre de salut ha posat en marxa la seua activitat diària. Efectius de la Policia Nacional, així com una comissió judicial, han acudit a El Palleter per realitzar l'alçament del cadàver i començar les investigacions del cas.

 

Segons informa el Periódico Mediterráneo, l'home, tal com figura a les dades sanitàries, va ser atés a El Palleter el mateix dissabte de matí. Posteriorment va ser traslladat a l'Hospital General de Castelló, i una vegada allí va ser atés novament i donat d'alta posteriorment.

 

La incògnita dels fets estaria relacionada amb els motius que van fer a l'home tornar a El Palleter i com va anar fins als banys sense passar per la recepció del Centre de salut.

 

Es contempla que la mort siga per causes naturals, però serà l'autòpsia qui puga resoldre part dels dubtes d'aquest succés.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!