Busquen a un jove que va ajudar a dos xiques després d'un accident a la Vall d'Uixó

Davant aquest bon gest del jove, se'l busca amb l'objectiu d'agrair-li la seua actuació.
Imatge de la comissaria de Policia Local de la Vall d'Uixó | Google Maps

 

La Policia Local de la Vall d'Uixó, a la comarca de la Plana Baixa, està buscant a un jove per agrair-li la tasca que va realitzar el passat cap de setmana, quan va ajudar a altres dos joves que havien patit un accident de trànsit, segons informava el diari Levante-EMV.

L'accident es va produir la matinada del divendres 12 al dissabte 13 d'abril, en l'avinguda d'Europa de la localitat, i en ell van resultar ferides dos xiques joves. En el cas de la conductora va patir ferides de consideració que la mantenien hospitalitzada aquesta setmana.

En produir-se el sinistre, un xic jove que havia passat per la zona com a vianant instants abans, va tornar al lloc i va assistir a les joves. Fent ús del telèfon d'una de les ferides va avisar al 112, i una vegada es van mobilitzar allí els serveis d'Emergències, el xic se'n va anar. Totes aquestes accions s'observaven en les càmeres de seguretat d'un bar proper al lloc del succés.

Davant aquest bon gest del jove, se'l busca amb l'objectiu d'agrair-li la seua actuació. A més, en cas de trobar-lo, se l'homenatjaria i reconeixeria pel seu paper en la localitat, el pròxim dia 28 de setembre, en el dia de Sant Miquel, segons apuntava Levante-EMV.

Tota aquella persona que puga saber dades d'ell les pot fer arribar a la Policia local de la Vall d'Uixó, de forma presencial, per telèfon o a través de les xarxes socials.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Polèmica per la decisió d'una mestra de no dur l'alumnat a una exhibició militar a Castelló" "C.VALENCIANA: Investiguen l'aparició d'un cadàver en uns camps agricoles"