València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Detingut un home a Betxí per segrestar el seu fill i amenaçar de mort la mare

L'home va agafar al menor i tenia intenció de dirigir-se a Múrcia.
La Guàrdia Civil va detindre l'home | València Diari

 

Un home de 48 anys ha sigut detingut a Betxí, a la comarca de la Plana Baixa, per segrestar al seu fill de 6 anys i fugir de la província, després d'amenaçar de mort a la mare del xiquet en reiterades ocasions.

 

Els fets van ocórrer la passada setmana, quan l'home es va personar al col·legi del fill i va dir que se l'emportava. Anteriorment s'havia dirigit al lloc de treball de la seua exdona, i havia preguntat per ella, encara que en aquell moment la dona no estava. El personal del centre educatiu va deixar que s'emportara el xiquet, ja que no hi havia cap directiu contrària, però va avisar la mare, qui ràpidament va denunciar els fets. La parella està separada i la justícia va donar la custòdia a la mare, amb règim de visites en caps de setmana alterns per al pare.

 

L'home va agafar al menor i tenia intenció de dirigir-se a Múrcia. Quan ja havia començat el camí va decidir fer mitja volta i tornar a la província de Castelló, sent detingut per la Guàrdia Civil. De moment el detingut es troba en presó provisional.

 

Amenaces de mort a la mare

La mare del xiquet ha assenyalat que de forma reiterada rebia missatges i telefonades de la seua exparella insistint en què recuperaren la seua relació, cosa que ella no volia fer. La insistència de l'home era tal, que en alguna ocasió havia arribat a fer-li 30 telefonades en un dia, segons dades aportades per la dona.

 

Així mateix, l'amenaçava per Whatsapp i li deia que anava a assassinar-la.

 

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!