Detingut un policia nacional de València per fugir sense pagar d'una gasolinera

Els fets van ocórrer el passat dissabte en una estació de servei de la N-340, a l'altura de les Alqueries, a Castelló.
Imatge de les estacions de servei a la N-340 a les Alqueries | Google Maps

 

 
Un policia nacional de València ha sigut detingut després de posar combustible al seu vehicle en una gasolinera i anar-se'n sense pagar, vestit amb l'uniforme policial, segons informava el diari Las Provincias.

 

Els fets van ocórrer el passat dissabte, a primera hora del matí, en una estació de servei de la carretera N-340, a l'altura de les Alqueries, a la comarca de la Plana Baixa.

 

L'agent, vestit amb el seu uniforme, es va dirigir a l'encarregat de l'estació de servei per a demanar-li que li obrira el sortidor. Després de posar-se combustible, va entrar al cotxe i se'n va anar sense pagar.

 

L'encarregat va decidir aleshores denunciar els fets davant la Guàrdia Civil de Borriana. Els agents van facilitar aleshores les dades de matrícula i vehicle a les patrulles de la zona.

 

En un primer moment s'havia arribat a pensar que l'individu que havia fugit sense pagar poguera portar un fals uniforme policial, però en visualitzar les gravacions de les càmeres de seguretat es va comprovar que el vestuari era autèntic.

 

A més a més, el vehicle utilitzat per l'home, un BMW de color blanc, figurava com a sostret des de novembre de 2018.

 

Efectius de la Policia nacional de València van identificar a l'agent i el van detindre com a autor dels fets. Aquest policia estava destinat fins a aquest moment en la Unitat de Protecció i Seguretat (UPS) de la Brigada de Seguretat Ciutadana de València, en tasques de vigilància de jutjats i detinguts.

 

Amb anterioritat, aquest mateix agent ja s'havia vist involucrat en altra situació, en un restaurant xinés de València. En aquell cas, presumptament no va pagar el compte, després de donar una targeta de crèdit sense fons, i va mostrar la seua placa identificant-se com a policia, afirmant que aniria a pagar el dia següent, deixant un document d'identitat com a prova.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!