L'XI Pregó Musical anuncia l'inici de la programació de la Setmana Santa de Vila-real

Durant tot el cap de setmana tindran lloc les actuacions de diferents agrupacions
Presentació de l'XI Pregó Musical Ciutat de Vila-real | Ajuntament de Vila-real

 

 

La música de les cornetes i tambors de l'XI Pregó Musical Ciutat de Vila-real anuncia aquest cap de setmana l'entrada de ple en la programació de la Setmana Santa de Vila-real, declarada d'Interés Turístic Provincial. La trobada, organitzada per l'Agrupació Musical Verge de Gràcia, amb la col·laboració de la Junta Central de Setmana Santa i la Regidoria de Turisme, congrega en aquesta edició cinc bandes procedents d'Albacete i Alacant, a banda de l'agrupació local.

 

Al llarg de tot el dia de hui i de demà tindran lloc les actuacions de diferents agrupacions, que començaran aquesta vesprada, a les 19.30 hores a la basílica de Sant Pasqual. En aquest cas, seran l'Agrupació Musical Sant Sepulcre del Raval de Gandia i la Banda de Cornetas y Tambores Sentencia d'Albacete. Demà, diumenge 31, les actuacions es traslladen a la plaça de la Vila, on a les 11.30 hores actuaran l'Agrupació Musical Santa Cruz, d'Alacant; l'Agrupación Musical Nuestro Padre Jesús de la Salud y la Humildad, de Benidorm, i l'Agrupació Musical Verge de Gràcia de Vila-real.

 

El regidor de Turisme, Diego Vila, anima a tots els veïns a eixir al carrer per a conéixer més de prop aquest esdeveniment, "que cada any marca l'entrada de ple en la Setmana Santa Local, amb les actuacions de diferents agrupacions arribades des de diferents punts que, al seu torn, atrauen nombrosos visitants".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!