Roben un lampadari valorat en 2.000 euros d'una església de Borriana

El moble sembla que ja havia sigut forçat uns dies abans, motiu pel qual va ser enviat a reparar.
Església de El Salvador de Borriana | Google Maps

 

Esta setmana es produïa el robatori d’un lampadari elèctric en l’església de El Salvador de la localitat de Borriana, en la comarca de la Plana Baixa, segons informava el Periódico Mediterráneo.

 

Els fets van ocórrer, segons sembla, este dimarts. El lampadari elèctric, un moble amb ciris elèctrics que s’encenen en depositar monedes en el seu interior, estava situat en un altar de l’església. El moble sembla que ja havia sigut forçat uns dies abans, motiu pel qual va ser enviat a reparar.

 

En vore que el lampadari no ocupava la seua ubicació, des del temple es van posar en contacte amb l’empresa que l’havia reparat, per a saber si l’havien retornat a l’església, cosa que l’empresa va confirmar. En aquell moment es va prendre consciència del robatori, que s’hauria produït mentres el temple estava obert al públic.

 

La parròquia de El Salvador ha denunciat els fets davant la Guàrdia Civil, i de moment s’està investigant el cas, per tal de saber qui ha sigut l’autor o autors del robatori d’este moble. A més del valor del lampadari, d’uns 2.000 euros, es desconeix quina quantitat de diners tenia en l’interior, procedent dels donatius en forma de monedes.

 

Segons recollia Periódico Mediterráneo, existix el testimoni d’una feligresa que hauria explicat als cossos de seguretat que va vore a tres jóvens dins de l’església amb una actitud sospitosa.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram