Detinguda una parella per robar i retindre a un home amb el qual havien concertat una cita sexual

L'home detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial i la jove menor d'edat ha reingressat en el centre de menors
Imatge d'arxiu d'un detingut | Policia Nacional

 

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia, a la comarca de La Safor, a una parella, ella de 17 anys i ell de 35, per presumptament robar a un home amb el qual havien concertat una trobada sexual i retenir-lo en el domicili en el qual havien quedat. La jove arrestada s'havia escapat d'un centre de menors. 

  

La víctima va ser suposadament retinguda prop de dos hores en el domicili en el qual havien concertat la trobada, i després de robar-li els diners en efectiu que portava va ser colpejat i obligat a treure diners d'un caixer. Pel que sembla, els sospitosos li haurien realitzat fotografies en roba interior, així com del seu document nacional d'identitat, han informat les forces de seguretat en un comunicat. 

  

Els agents van iniciar les recerques la setmana passada en tindre coneixement que, a principis d'abril, un home havia sigut retingut en un habitatge de Gandia per una parella que posteriorment el va obligar a extreure diners d'un caixer automàtic. 

  

L'home presumptament havia contactat amb una jove a través d'una web de cites per a contractar els seus serveis. Ella li va enviar l'adreça d'un domicili per a la trobada. Una vegada allí, li va dir que estava el seu home i que havia de pagar-li a ell. 

  

L'home, després de donar-li 50 euros, va marxar amb la xica a una habitació de la casa i, quan s'estava despullant, el suposat home va entrar a l'habitació amb un gos i li advertí que la jove era menor d'edat, per a amenaçar amb denunciar-lo si no arribaven a algun acord. A més, suposadament li van prendre fotos tant a ell com al seu DNI. 

  

La parella presumiblement va tancar a l'home a l'habitació, ja que en el passadís hi havia dos gossos de raça perillosa, i dos hores més tard va obligar l'home a acompanyar-lo, amb els gossos, a un caixer perquè traguera 110 euros. Posteriorment, van tornar a l'habitatge i li van deixar marxar. 

  

Els policies, després de saber la identitat de la parella, van descobrir que existia un avís per la desaparició de la jove, que s'havia escapat d'un centre de menors. Després de localitzar-los i realitzar les comprovacions oportunes, van detenir als dos com a presumptes autors dels delictes de detenció il·legal i robatori amb violència. 

  

Els agents continuen amb les recerques per a esclarir els fets, així com per a saber si poguera haver-hi més víctimes. L'home detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial i la jove menor d'edat ha reingressat en el centre de menors.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!