València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Detingut un exconcursant d'un programa de cites per crear un perfil sexual fals d'una dona

Tant l'home com la dona, els dos de nacionalitat russa, van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte d'assetjament
Guàrdia Civil | Cedida 

 

La Guàrdia Civil ha detingut a Gandia, a la comarca de La Safor, a un home i una dona de 30 i 31 anys per presumptament difondre un perfil sexual fals d'una dona en una pàgina web de contactes i cites, on es feien passar per la víctima i van penjar el seu nom i número de telèfon. L'arrestat i la seua exparella havien participat en un conegut programa de televisió de cites. L'operació 'First seks' va començar quan l'afectada va posar una denúncia en rebre nombroses sol·licituds de desconeguts a través de Whatsapp per a proposar-li concertar una cita. En algun cas li van enviar imatges amb alt contingut sexual, com d'un membre viril en erecció, tal com informa l'institut armat en un comunicat. 

Pel fet que la víctima és un persona coneguda en la seua localitat, els investigadors van analitzar primer el seu entorn, sense obtindre pistes, i després van passar a analitzar l'anunci fraudulent. Agents especialitzats en noves tecnologies es van centrar des del primer moment en l'home detingut, encara que desconeixien els motius pels quals podria haver penjat l'anunci. Després de les perquisicions, van comprovar que el sospitós havia estat casat i que tant ell com la seua exparella havien acudit a un conegut programa de televisió de cites a cegues. Gràcies a això, la Guàrdia Civil va poder reconduir la recerca i requerir a l'autoritat judicial informació que fora més exacta. 

Això va conduir als agents a la dona del detingut, que també va ser acusada del delicte encara que hi havia indicis que ella no guardava relació directa i que el veritable autor era l'home. La dona va identificar les fotografies sexuals enviades a la víctima i altres objectes del domicili. Per això, la detinguda va ser posada en llibertat i el seu home va ser arrestat immediatament en el domicili conjugal situat a Gandia, com a presumpte autor d'un delicte d'assetjament a través d'internet. 

Finalment, els investigadors van comprovar que l'home se sentia atret per dones més majors que ell i sempre que podia intentava quedar amb alguna. Un dia, aprofitant que la seua dona li havia deixat un telèfon que no usava, on encara tenia guardats números del seu antic treball, va observar els perfils de Whatsapp i li va cridar l'atenció el de la víctima. Com no sabia com arribar fins ella, li va crear un perfil sexual fals i va aconseguir així mantindre un primer contacte. 

Tant l'home com la dona, tots dos de nacionalitat russa, van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte d'assetjament conegut com 'stalking', encara que la dona va ser posada en llibertat. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 1 de Gandia.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram