València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Detinguts dos joves a Gandia després d'intentar apunyalar-se mútuament en una baralla

Els fets van ocórrer de migdia, en un domicili ubicat en el carrer Sant Rafael de la localitat.
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional | Cedida

 

El passat dissabte es produïa una discussió entre dos joves a Gandia, a la comarca de la Safor. Els dos implicats van acabar sent detinguts després d'intentar apunyalar-se mútuament amb ganivets de cuina.

 

Els fets van ocórrer de migdia, en un domicili ubicat en el carrer Sant Rafael de la localitat. Una telefonada va avisar sobre l'existència d'una persona apunyalada després d'un robatori. Agents de la Policia Local de Gandia van acudir al lloc dels fets, i van trobar a diversos joves demanant ajuda. Els joves asseguraven als agents que una persona havia intentat apunyalar-los, i en el cas del jove ferit, s'havia enfrontat a l'agressor i havien caigut escales avall. A més, apuntaven que l'agressor havia fugit descalç.

 

Posteriorment, la patrulla va trobar en un carrer proper a un jove que encaixava amb la descripció donada. El xic va reconéixer que s'havia produït un enfrontament al pis, però que ell no havia apunyalat a ningú.

 

Els joves que es trobaven al pis van ser interrogats per agents de la Policia nacional, i van confessar que s'havia produït una baralla a la vivenda, en la qual el suposat apunyalat i el suposat agressor s'havien intentat apunyalar mútuament, començant l'enfrontament al pis i seguint-lo a les escales.

 

La Policia, que no va trobar els ganivets, va detindre als dos joves per provocar-se lesions mútues.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!