ÚLTIMA HORA

🚨🌧 CLASSES SUSPESES TEMPORAL: Estes localitats no tindran escola este dimarts

EN DIRECTE

📸❄ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix la borrasca 'Glòria' minut a minut

Una dona de 80 anys resulta ferida en ser atropellada per un patinet elèctric a Gandia

Els fets van ocórrer al voltant de les 9 del matí d'aquest dilluns.
Imatge d'arxiu | València Diari

 

Aquest dilluns es produïa un atropellament a una dona major per part d'un patinet a la localitat de Gandia, a la comarca de La Safor, provocant que l'anciana caiguera a terra i es colpejara al cap, havent de ser traslladada a un centre hospitalari, segons informava el diari Levante-EMV.

 

Els fets van ocórrer al voltant de les 9 del matí, en un carrer per a vianants de Gandia, junt al parc de l'Estació. La dona, de 80 anys, anava amb el seu nét, a qui estava portant al col·legi. Darrere d'ells circulava amb un patinet elèctric una altra dona, de 40 anys, que portava també la seua filla al col·legi, situada junt a ella damunt del patinet.

 

Segons explica Levante-EMV, sembla que la conductora del patinet elèctric va voler avançar a l'anciana i el seu nét, sense que aquests es donaren compte de la presència del vehicle, que circula de forma silenciosa. En un moment donat, durant l'avançament, l'anciana va fer un moviment i el patinet la va atropellar, fent-la caure a terra i colpejant-se al cap.

 

La dona va ser atesa ràpidament per membres d'una clínica propera, fins que van arribar els serveis sanitaris. Aquests van assistir a la dona i la van traslladar en una ambulància a l'hospital comarcal Francesc de Borja de la capital de La Safor, per tal d'analitzar les possibles lesions provocades per la caiguda i el fort colp.

 

Sembla que aquest és el primer atropellament greu a la ciutat de Gandia per part d'un patinet elèctric. Amb anterioritat s'han produït altres incidents de menys envergadura, en un municipi on estan proliferant desenes d'aquests vehicles.

 

Desenvolupament d'una nova normativa

El passat mes de gener es coneixia que des de l'Ajuntament de Gandia s'estava treballant per a desenvolupar una regulació que s'adapte a aquesta nova realitat en la circulació. Així, des del consistori s'anava a presentar una nova ordenança que obligaria a portar casc i jupetí reflectant als conductors de patinets, així com comptar amb una assegurança de responsabilitat.

 

Així mateix, la implantació de la nova normativa, quan siga una realitat, vindrà acompanyada de sancions per a aquelles persones que no la complisquen, amb accions com l'establiment de multes de 100 euros o la immobilització del vehicle.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram