Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Furten un carregament de marihuana d'una furgoneta després de perseguir-la a colps per l'AP-7 a Oliva

Els fets van ocórrer la matinada d'aquest dilluns.
Leer en español
Imatge d'arxiu | Guàrdia Civil

 

Aquest passat dilluns de matinada es produïa l'assalt a una furgoneta que transportava marihuana per part d'altres vehicles, que la van perseguir i colpejar per carretera fins a detindre-la a l'autopista AP-7 a Oliva, a la comarca de La Safor, segons informava Levante-EMV.

 

Els fets van ocórrer de matinada. En la furgoneta, que duia una càrrega considerable de marihuana, viatjaven dos persones de nacionalitat britànica, que es desplaçaven de la província d'Alacant a la de València.

 

Aleshores, va començar la persecució per part de quatre turismes que van començar a obstaculitzar i colpejar a la furgoneta. Dos dels turismes es van posar davant d'aquesta, interrompent-li el pas, i obligant-la a fer frenades i esquivar-los. Finalment, després de diversos quilòmetres de persecució per carretera, la furgoneta va quedar inutilitzada, no podent circular, i quedant detinguda en el voral de la carretera.

 

En aquell moment els lladres van baixar dels vehicles, dels quals com a mínim dos eren robats, i van furtar la càrrega de la furgoneta, traslladant-la ràpidament a dos dels vehicles. Posteriorment van fugir, deixant abandonats els dos turismes robats, que tampoc funcionaven després dels colps i la persecució.

 

Els mateixos ocupants de la furgoneta van avisar al 112, i allí es van personar agents de la Guàrdia Civil. Es va atendre a un dels ocupants, per ferides lleus, i posteriorment van ser detinguts els dos, acusats d'un delicte contra la salut pública. Els agents van confiscar fins a mig quilo de marihuana que encara quedava dins de la furgoneta.

 

Els arrestats van quedar en llibertat després de passar pel jutjat de guàrdia de Gandia. Ara la investigació se centra en trobar als autors de la persecució i robatori de la marihuana. Els tres vehicles inutilitzats en carretera, la furgoneta i els dos turismes furtats dels assaltants, han sigut traslladats a depòsits.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

Comentaris