Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Gandia adquirirà el solar situat enfront del col·legi Gregori Maians

Aquesta acció permetrà aconseguir 225 noves places d'aparcament.
Leer en español
L'Ajuntament de Gandia anuncia una modificació pressupostària per adquirir el solar | Ajuntament de Gandia

 

El president de la Junta de Districte de Corea, José Manuel Prieto i el coordinador General d'Economia i Hisenda, Salvador Gregori, van comparéixer ahir en roda de premsa per a anunciar que el govern de Gandia ha dut a terme una modificació pressupostària destinada a adquirir el solar situat enfront del col·legi Gregori Maians. Una acció que permetrà al govern municipal actuar en un primer moment asfaltant i reordenant les places d'estacionament existents per a aconseguir les 225 places.

 

Salvador Gregori va recordar que la mesura ha sigut possible després que el govern municipal aprovara fa dos setmanes una modificació pressupostària que va ser ratificada en el plenari del passat dijous. "Es tracta d'un solar fonamental per al barri de Corea sobre el qual l'Ajuntament de Gandia ha fet una opció de compra per un valor d'1,2 milions d'euros. La compra es podrà realitzar dins de tres setmanes una vegada que tots els informes estiguen finalitzats".

 

Per la seua part, José Manuel Prieto va explicar que "solucionem un problema perquè aquesta campa, com que no és de propietat municipal, provocava problemes cada vegada que hi havia un temporal fort de pluges, ja que no podíem asfaltar-la com era la nostra intenció", "Una vegada adquirida, podrem tornar a asfaltar-la i adequar-la a l'estacionament perquè en aquests 5.500 metres quadrats tinguem el nombre més gran de places disponibles". També va afegir que "cap de la resta de les campes de la barriada és de propietat municipal i per aquesta raó les solucions que aportem són temporals".

 

"Dins del que ens permeta la normativa, caldrà estudiar a mitjà termini els usos dotacionals que completen la utilització com a estacionament d'aquesta parcel·la per a satisfer les necessitats que pot haver-hi en l'àmbit esportiu a la ciutat, per exemple" va finalitzar Prieto.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris