ÚLTIMA HORA:

10 casos confirmats de coronavirus en territori valencià

Un home ferit en un accident de cotxe a la N-332 a Tavernes de la Valldigna

El ferit, un home de 49 anys, ha sigut atés per traumatisme cranioencefàlic.
El vehicle se n'ha eixit de la via en la N-332. | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Aquest matí s'ha produït un accident de tràfic a la Nacional-332, a l'altura de Tavernes de la Valldigna (La Safor), en eixir-se'n de la via un cotxe.

 

Des del Centre d'Informació i Coordinació d'Emergències (CICU) s'ha mobilitzat una unitat del Servei d'Atenció Mèdica d'urgència (SAMU), l'equip mèdic de la qual ha atés a un home de 49 anys per traumatisme cranioencefàlic. Una vegada ha sigut estabilitzat, se l'ha traslladat a l'Hospital Francesc de Borja de la localitat de Gandia.

 

També s'han mobilitzat bombers dels Parcs de Gandia i Cullera. Els efectius han excarcerat l'home de dins del vehicle i posteriorment han ajudat al seu trasllat fins on estaven els serveis mèdics. També han realitzat tasques de neteja de la calçada.

 

Accident entre dos vehicles en la CV-95 a Torrevieja

El passat dimarts, 22 de gener, es va produir un accident entre dos vehicles en la CV-95, que es va saldar amb quatre persones ateses, per una banda un home de 55 anys, i per altra una dona de 29 i els seus dos fills, de 10 mesos i tres anys, aquests dos últims il·lesos, encara que van ser traslladats igualment a l'hospital.

 

Segons va informar el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), l'accident es va registrar al voltant de les 8:40 hores del dia 22, entre dos cotxes en la CV-95, limítrof entre els termes municipals de Torrevieja i San Miguel de las Salinas.

 

Fins al lloc del sinistre el CICU va mobilitzar una unitat de Servei Vital Bàsic (SVB) i una altra del Servei d'Atenció Mèdica d'Urgència (SAMU) . Els serveis mèdics van assistir a la dona de 29 anys, que presentava cervicalgia i estat d'ansietat, i als seus dos fills de 10 mesos i tres anys, que van resultar il·lesos. No obstant això, els tres van ser traslladats en l'ambulància SVB a l'Hospital Universitari de Torrevieja.

 

D'altra banda, el SAMU va traslladar al mateix centre hospitalari a l'altre accidentat, un home de 55 anys, per traumatisme múltiple.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!