Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Interrompuda la línia C1 de Rodalia entre Tavernes i Gandia a causa d'un atropellament

Des de Renfe s'ha establert un servei alternatiu per carretera per poder mantindre el transport de viatgers.
Leer en español
Imatge d'arxiu | CEDIDA

 

Aquest matí ha quedat interromput el servei de Rodalia de Renfe en la línia C1, entre les estacions de Tavernes de la Valldigna i Gandia, per un atropellament, segons informava la mateixa Renfe a través del seu compte de Twitter.

 

 

Els fets han ocorregut al voltant de les 7 hores del matí. Es pensa que podria tractar-se d'un suïcidi. El servei ha quedat interromput a causa de l'atropellament, i des de Renfe s'ha establert un servei alternatiu, per carretera, per tal de poder mantindre el servei de viatgers.

 

 

Així, els autobusos habilitats realitzen el trajecte de transbord entre les estacions de Gandia, Xeraco i Tavernes de la Valldigna, en els dos sentits de circulació. A partir d'aquesta última estació de Tavernes, el trajecte fins a l'Estació del Nord de València ja es realitza novament en tren.

 

 

Al voltant de les 10 hores del matí s'ha restablit la circulació en el tram entre Tavernes de la Valldigna i Gandia. Així, de forma progressiva els trens aniran recuperant els seus horaris habituals.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris