L'Ajuntament d'Oliva repara la connexió del col·lector principal a la Depuradora

La Depuradora havia provocat enfonsaments en la via pública.
Obres a Oliva | Ajuntament d'Oliva

 

L'Ajuntament d'Oliva, a través de la Brigada d'Obres i Serveis, està duent a terme treballs de reparació del pou de connexió dels col·lectors d'aigües residuals del casc marítim i del nucli urbà amb la depuradora.

Des de fa mesos, s'havien observat enfonsaments en determinats punts de la carretera que uneix al nucli urbà i el casc marítim. Els enfonsaments eren provocats per les patologies i els trencaments del pou, provocant, a més a més, el col·lapse i les filtracions en els moments de major càrrega.

En conseqüència, s'està procedint a la reparació amb la reconstrucció del pou principal, la reparació dels trams dels col·lectors afectats, el reforç i l'estabilització de la base, treballs de compactació i construcció d'una solera de formigó, i el posterior asfaltat. Està previst que els treballs finalitzen el pròxim 21 de març.

L'alcalde, David González, junt amb l'encarregat de la Brigada i tècnics municipals, va estar supervisant l'evolució dels treballs ahir, i va destacar el bon fer, la professionalitat i l'esforç que està realitzant el personal municipal, en una obra que està sent més complicada que l'inicialment prevista.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les Falles ecològiques es consoliden a Gandia" "Gandia es prepara per als seus dies grans de Falles amb més pólvora i música"