L'Ajuntament de Gandia aposta per unes Falles accessibles per a tots

La campanya compta amb lemes com "Falles de Gandia, espai per a totes" i "Cremem barreres".
Presentació de la campanya | Ajuntament de Gandia

 

El regidor de Responsabilitat Social, Nahuel González, acompanyat del president i la secretària de l'Associació de Diversitat Física Gandia, Daniel Suárez i M. Àngels Delgado, respectivament, van presentar ahir la campanya de conscienciació i visibilitat al voltant de les dificultats del col·lectiu per a gaudir de les Falles en igualtat de condicions, que la resta de la ciutadania. Així, sota els lemes: "Falles de Gandia, espai per a totes" i "Cremem barreres", i amb la complicitat de la Federació de Falles de Gandia, hi haurà cartells en les tanques perimetrals dels monuments fallers per a facilitar-les el pas i també espais reservats en 'les mascletaes', entre altres accions.

 

"La idea naix en l'exposició al voltant de la diversitat física que va realitzar l'associació i on es donava visibilitat a les barreres arquitectòniques que, desgraciadament, encara existeixen. També en els àmbits festius, com per exemple les Falles. Pensem que les Falles són festes de totes i tots i tothom té dret a gaudir-les".

  

Suárez va agrair a la família fallera la col·laboració i la sensibilitat "que ens permetrà acudir a gaudir dels monuments fallers i altres actes".

 

Finalment, Delgado va convidar la ciutadania a la 'cremà' de la petita falla que el col·lectiu ha elaborat, dilluns que ve, 18 de març, davant la seu de l'associació de Diversitat Física Gandia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!