Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Localitzades una mare i la seua filla menor després de deambular dos dies pels camps a La Safor

Les recerques es van iniciar quan una dona va denunciar que temia per la seua amiga íntima i la seua filla de nou anys
Leer en español
Moment en què troben a la mare i filla perdudes pels camps | Policia

 

Agents de la Policia Nacional han localitzat a una mare i la seua filla de nou anys que portaven desaparegudes durant dos dies i que van estar deambulant per zones rurals i poblacions pròximes a Gandia, a la comarca de La Safor, durant aquest temps. Una amiga íntima de la família, "preocupada", ja que la mare necessita mediació, va acudir a la comissaria a denunciar la desaparició, ja que el marit i pare de la menor es trobava treballant per Europa. 

  

Les recerques es van iniciar quan una dona va acudir a la comissaria de Gandia a denunciar que temia per la seua amiga íntima i la seua filla de nou anys, ja que des de feia dos dies no sabia res d'ella, i necessitava medicació en patir una malaltia mental. 

  

Mare i filla podrien trobar-se per la zona de tarongers sense poder especificar el lloc exacte, ja que és el que li havia comunicat el marit i pare de les desaparegudes que en aquest moment es trobava a Alemanya.

  

La filla, que disposava d'un telèfon mòbil, va parlar amb el seu pare encara que sense poder especificar el punt exacte, solament que es trobava entre horts i tarongers i com única referència un senyal de trànsit en la qual es llegia "Gandia Miramar". 

  

Immediatament, els agents van establir un dispositiu de recerca entorn de les localitats de Miramar, Piles i Bellreguard, tant amb cotxes i motos per les zones rurals i camins, cases abandonades i voltants que, després de cinc hores de recerca, van permetre localitzar a la mare i la seua filla quan anaven a travessar la carretera de Miramar. 

  

La mare presentava "evidents símptomes de desorientació i alteració", ja que havien estat vagant prop de 48 hores sense menjar i a penes dormir. Les dos van ser traslladades i ateses a l'Hospital de Gandia, on la mare va quedar hospitalitzada i la menor, després de ser explorada, va ser lliurada a l'amiga íntima fins al retorn del pare. Les dos havien estat deambulant per les zones de Daimús, Guardamar, Miramar i Piles.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris