Mor als 28 anys Tonet Benavent, el jove de Palma de Gandia que va fer front a la leucèmia

Des de feia uns dies estava ingressat a La Fe a causa d'una pneumònia, provocada per una grip.
Imatge de Tonet Benavent | Pàgina Médula para Tonet (Facebook)

 

Ahir de vesprada moria a l'Hospital La Fe de València el jove de Palma de Gandia (La Safor) Toni Benavent, conegut com a "Tonet", als 28 anys. El jove, que va ser diagnosticat de leucèmia l'any 2017, moria a causa d'una pneumònia.

 

"Tonet" era un jove molt estimat, i va ser conegut pel suport dels seus amics quan se li va detectar la leucèmia, que van iniciar una campanya a les xarxes socials per buscar un donant de medul·la.

 

Aquesta campanya, que va comptar amb iniciatives com la creació de la pàgina de Facebook "Médula para Tonet", va desembocar en una gran mostra de solidaritat col·lectiva a tota la comarca de La Safor. Desenes de persones es van sotmetre a les proves per veure si eren compatibles i donar suport a "Tonet", caracteritzat per un caràcter sempre positiu i optimista.

 

El jove va acabar trobant un donant compatible i es va sotmetre al trasplantament de medul·la en el mes d'agost de 2017.

 

Sempre amb optimisme, va seguir lluitant contra la malaltia però, segons sembla, el seu nivell de defenses era baix. Des de feia uns dies estava ingressat a La Fe a causa d'una pneumònia, provocada per una grip. Per complicacions derivades d'aquesta pneumònia moria ahir al centre hospitalari de València.

 

La notícia de la seua mort ha commocionat tant a Palma de Gandia com a la comarca en conjunt. El funeral del jove tindrà lloc hui al seu municipi.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!