València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

La Policia Local de Gandia incorpora 14 nous agents

Moltes cares dels agents ja són conegudes, ja que treballaren com agents a la ciutat en comissió de servei.

Els nous agents de la Policia Local de Gandia | Ajuntament de Gandia

 

L'Alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada de la regidora de Seguretat Ciutadana, Àngels Pérez, i els portaveus dels grups municipals, va presentar ahir 14 nous agents de la Policia Local que estaran treballant en temes de mobilitat, seguretat i en diferents ocupacions o competències de la Policia Local de Gandia.

 

Moltes de les cares són conegudes perquè havien desenvolupat ja tasques com a agents a la ciutat en comissió de servei, procedents altres localitats. "La ciutat de Gandia està compromesa amb la qualitat de vida, també quant a la policia de proximitat, la que coneix la ciutadania, la que treballa en els barris, ajuda a les famílies a tenir una segona oportunitat, etc. I sempre és motiu d'alegria que aquests agents aposten per venir a treballar a la nostra ciutat".

 

Morant també va destacar que la ciutat té cada vegada un cos més jove, més preparat en les seues competències i en unes altres que no ho són, com per exemple la sanitat. I és que són molts els casos en els quals la intervenció de la Policia Local ha estat vital per a salvar vides: incendis, accidents, etc.

 

Aquesta és sol la primera tanda, ja que es va anunciar que es farà una oferta d'ocupació pública de 47 agents més. "En aquesta legislatura hem fet una revolució en millorar i ampliar els recursos humans de la Policia Local, que des de feia anys no es produïa. Això farà que la nostra policia siga més jove, preparada, estiga més al carrer i, per tant, que la ciutat siga cada vegada més segura", una de les principals preocupacions de veïnat i dels factors que té en compte el turisme per a visitar Gandia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!